:: Restaurant "Ribnjak" upravo je idealno mjesto za obiteljski odmor, zabavu i sport ali i poslovne i svečane objede i koktele. Smješten na gotovo samom, pitoresknom, izvoru rijeke Dragušnice na nekih 1,5 kilometara od Kreševa, cestom prema Tarčinu, predstavlja pravi izbor za sve koji traže opuštanje i odmor od svakodnevnih napora.

:: Toplina rustikalnog uređenja osvojit će Vas već prilikom prvog susreta. Ponuda "Ribnjaka" nudi jela tradicionalne domaće i internacionalne kuhinje. Toplo preporučujemo domaće specijalitete ispod sača (peke) i riblje specijalitete pripravljene od pastrve uzgojene u vlastitom ribogojilištu.

:: Gostima "Ribnjaka" na raspolaganju su teniski teren na zemljanoj podlozi i trim staza uređena uz tok rijeke Dragušnice u dužini od 1,5 km. Najmlađi posjetioci pronaći će razonodu na za njih posebno uređenom igralištu.

:: Gostima koji žele produžiti svoj odmor u idiličnom okruženju vrela rijeke Dragušnice stoje na raspolaganju četiri dvokrevetne sobe sa potpunim komforom.